ORGANIZACIJA DOMA

Vodič do organizirane garderobne omare

Današnja objava je nekoliko drugačna, saj z vami delim kratek brezplačni vodič do organizirane garderobne omare, ki sem ga pripravila sama. Vsebuje nekaj kratkih in neposrednih nasvetov, kako učinkovito organizirati oblačila.

Zakaj organizirati garderobno omaro?

Oblačenje spada med prva jutranja opravila in to opravilo bi moralo biti prijetno. Garderobna omara bi morala vsebovati le oblačila, ki so nam prav, ki so nam všeč, ki jih dejansko uporabljamo in se v njih
počutimo dobro. Če bo vaša omara vsebovala le našteta oblačila, bodo vaša jutra manj stresna, prav tako pa se boste bolje počutili v lastni koži, saj vam noben kos oblačila ne bo vzbujal slabe vesti.

Branje vam ne bo vzelo veliko časa, ker so vse osnove na kratko opisane na 7 straneh.  Morda pa bo to dovolj, da odprete svojo garderobno omaro in začnete ustvarjati red.

 

Vodič do organizirane garderobne omare
Mini vodič do organizirane garderobne omare

In kaj vodič vsebuje?

Kako sploh začeti? Kaj se moramo vprašati, ko pregledujemo vsa svoja oblačila? Kaj obdržati, kaj podariti? Kdaj lahko začnemo s kupovanjem organizacijskih pripomočkov? In kako vzdrževati red naprej, da bo garderobna omara organizirana tudi v bodoče? Odgovore lahko najdete v vodiču, ki ga na svoj osebni računalnik ali pametni telefon lahko naložite v PDF obliki. 

Vodič do organizirane garderobne omare (PDF datoteka, velikost 1,0 MB)

 

 

Delimo ideje: