O MENI

Moje ime je Tadeja. Sem mamica dveh nadobudnih fantkov, partnerica in ustvarjalka ter avtorica spletnega mesta preprostoinlepo.si.

Sem velika ljubiteljica enostavnih in hitrih rešitev, ki tako ali drugače lepšajo moj dom, zato na preprostoinlepo.si že več let delim ideje z različnih področij, kot so urejanje in organizacija doma, dekor in manjše prenove. Vsake toliko objavim tudi kakšen recept, če je le-ta pohvaljen s strani mojih najbližjih :)

Po poklicu sem uni. dipl. Organizator dela in do sedaj sem več ali manj delala v marketingu, urejanje in organizacija doma/prostora pa je bila moja osebna strast. Del svojega prostega časa sem posvetila gledanju oddaj o preobrazbi doma ter prebiranju knjig in revij o organizaciji in urejanju prostora.

Kar je v preteklih letih bil le moj hobi in skrb za naš dom, sedaj postaja del mojega vsakdanjika. To pomlad sem namreč pridobila certifikat za profesionalnega organizatorja, trenutno pa med prijatelji in družinskimi člani pridobivam praktične izkušnje s področja organizacije doma.

V svojih 40-ih sem zbrala pogum, da naredim nekaj kar nisem mogla v svojih 20-ih. Svoj dolgoletni poklic sem zamenjala za notranji klic.

Moj največji letošnji cilj je odpreti svoje podjetje na področju urejanja in organizacije doma, v vmesnem času pa vas vabim, da še naprej spremljate objave na preprostoinlepo.si. Veselim se vaših replik in upam, da bodo prihajajoči projekti tudi vam v navdih.