Storitve in cenik

Moje ime je Tadeja Horvat in sem certificirana organizatorka prostorov. Moje storitve zajemajo prilagojena svetovanja pri procesu organizacije doma, od usmerjanja in vodenja pri odpravljanju navlake (odvečnih predmetov), do vzpostavljanja učinkovitejšega sistema za shranjevanje. Slednji vsebuje tudi pripravo seznama organizacijskih pripomočkov, ki so v skladu z vašimi željami in proti plačilu tudi opravim nakup izdelkov (nakup le pri individualnem svetovanju na domu).

Prostori in področja, ki jih pomagam organizirati, so:

  • Garderobne omare / oblačila
  • Kuhinje
  • Kuhinjske shrambe
  • Otroške sobe (oblačila in/ali igrače)
  • Kopalnica, utility
  • Organizacija papirjev
  • Dom v celoti

V samem procesu sodelujete tudi vi kot stranka, saj tako osvojite znanja in navade, s pomočjo katerih tudi v bodoče ohranjate red v vašem domu. Tako z  organizacijo doma ne občutite le začasnega zadovoljstva, ampak ohranjate urejenost vašega doma na dolgi rok.

Uvodni sestanek

Pred individualnim svetovanjem ali svetovanjem na daljavo se dogovorimo za brezplačni uvodni sestanek preko spleta (npr. zoom) ali telefonske kamere, ki traja približno 30 minut. Pogovorimo se o vaših navadah, pričakovanjih in preko spletne ali telefonske kamere naredimo kratek ogled področja, ki ga želite urediti in organizirati.

Dogovorimo se o podrobnostih sodelovanja, nato pa oblikujemo ponudbo. Po dogovoru sklenemo pogodbo o sodelovanju in varovanju osebnih podatkov, v kateri določimo tudi datum izvedbe storitev in pogoje plačila.

Uvodni sestanek je brezplačen.

Individualno svetovanje na domu

Individualna svetovanja o organizaciji doma potekajo na domu strank. Izvajajo se predvsem v osrednji Sloveniji oz. v premeru 50 km iz Ljubljane.

Cena individualnega svetovanja na domu 50€/uro*

*Na uvodnem sestanku preverite, kako pridobiti 20% popust za storitve individualnega svetovanja.

Svetovanje na daljavo (preko spleta)

Svetovanje na daljavo poteka preko spleta. Vse kar potrebujete je prenosni računalnik, tablico ali pametni telefon s kamero, saj med svetovanjem s pomočjo kamere skupaj pregledujemo prostor in stvari. 

Cena svetovanja na daljavo 30 €/uro

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV).

 

Za dogovor za uvodni sestanek pišite na info@preprostoinlepo.si ali pokličite na 064 250 224.

 

Delimo ideje: