Politika zasebnosti

 
Kdo je upravljavec osebnih podatkov

Podjetje Organizacija prostorov, Tadeja Horvat s.p. je lastnik spletne strani preprostoinlepo.si in upravljavec osebnih podatkov, ki jih shranjuje in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter določili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta.

Kontakt:

Organizacija prostorov, Tadeja Horvat s.p.
e-naslov: info@preprostoinlepo.si
tel: +386 64 250 224

Katere podatke zbiramo/obdelujemo

Osebnih podatkov, kot so ime, priimek, spol, e-naslov in tistih, ki bi kakorkoli neposredno razkrili identiteto posameznikov, ne zbiramo. Beležimo le podatke o uporabi spletne strani (npr. dolžina obiska, vrsta brskalnika, klik na povezave). Poleg teh podatkov spletna stran preprostoinlepo.si uporablja tudi piškotke.

Piškotki

Spletno mesto preprostoinlepo.si lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče spletno stran in kaj ga zanima pri teh obiskih. Piškotki sami po sebi ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Služijo temu, da naredijo spletno ponudbo učinkovitejšo in bolj prijazno uporabnikom.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Ta možnost je na voljo ob prvem prihodu na spletno stran in dokler ne sprejmete/zavrnete piškotkov. Prav tako se možnost ponovne izbire pojavi, ko iz brskalnika izbrišete piškotke in nato po izbrisu obiščete spletno stran.

Katere piškotke uporablja spletna stran preprostoinlepo.si, čas trajanja in namen uporabe so navedeni v spodnji tabeli:

NAZIV ČAS TRAJAJA NAMEN LASTNIK
wp-settings-x 1 leto Nameščanje piškotkov ob prijavi v administrativni predel spletnega mesta. WordPress
wp-settings-time-x 1 leto
wordpress_logged_in_x Do konca seje
wp_lang Do konca seje Shranjevanje jezikovnih nastavitev
wordpress_sec_x  Do konca seje Shranjevanje podatkov o pristnosti (ID seje)
wordpress_test_cookie Do konca seje Za testiranje možnosti dodajanja piškotkov.
moove_gdpr_popup 1 leto Namestitev piškotkov ob potrditvi izjave o sprejemu piškotkov. Moove agency

Piškotki tretjih oseb, čas trajanja in namen uporabe so navedeni v spodnji tabeli:

NAZIV ČAS TRAJANJA NAMEN DOMENA
sb 2 leti Za shranjevanje podrobnosti brskalnika facebook.com
wd 1 teden Za branje ločljivosti zaslona
dpr 1 teden  
datr 2 leti Identifikacija spletnega brskalnika
_auth 1 leto Nastavitev piškotkov ob prihodu na stran pinterest.com. pinterest.com
_pinterest_sess 1 leto

Kako lahko brišete in pregledujete piškotke v brskalniku?


Posredovanje podatkov tretjim osebam

Vaše osebne podatke lahko uporablja in obdeluje le upravljavec sam. Naprej jih lahko posredujemo le v primeru, da s posredovanjem podatkov izrecno soglašate, ali pa smo to dolžni storiti na podlagi zakonskih določb ali uradnih/sodnih odredb.

Na spletni strani lahko najdete povezave do drugih spletišč (socialna omrežja), ki niso pod našim upravljanjem. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo, obiskovalcem preprosto le nudimo povezave, preko katerih lahko pridejo do uporabnih informacij s področja informacijske varnosti.

Pravice posameznikov

Vaša vprašanja in zahteve glede uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko naslovite v pisni obliki na e-naslov upravljavca info@preprostoinlepo.si. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in najpozneje v enem mesecu od prejema vaše zahteve.

Posodobitev politike zasebnosti

Politika zasebnosti je bila nazadnje posodobljena 11. 12. 2023. Vsaka nadaljnja posodobitev politike zasebnosti bo objavljena na tej spletni strani.