DEKORACIJA

Življenjske prelomnice

V začetku letošnjega leta naju je čakala največja življenjska prelomnica – rojstvo otroka. To je tudi razlog zakaj letos nisem objavila še nobene nove objave, ideje ali projekta. Januarja sva se osredotočila na zadnji mesec nosečnosti, v februarju pa po dolgem čakanju dočakala najinega sinka.

Velik in zdrav fantek sedaj okupira vse najine dni in noči. Za naju je to prvi otrok in vsak dan se naučiva nekaj novega. Na tem mestu lahko odkrito priznam, da naš dom trenutno ne zgleda kot iz škatlice, a vseeno bolje kot sem pričakovala – zahvaljujoč staršem, ki pomagajo z gospodinjskimi opravili in kuhanjem.

belly

Nekatere otroške stvari že imajo svoje mesto, druge pa čakajo še na primeren prostor v bodoči otroški sobi, v kateri trenutno predvsem sušimo in likamo perilo. Tudi kuhinja je polna novih otroških potrebščin, moja garderobna omara pa je polna ženskih pripomočkov za nego po porodu, dojenje in “prilagojena” oblačila po porodu.

Milo rečeno – letos naju čakajo novi izzivi. Ne le na področju starševstva seveda, ampak tudi pri prilagajanju doma novemu družinskemu članu. Večina znancev me opozarja, da z otrokom ne moreš imeti urejenega doma. Že med nosečnostjo sem iskala ideje in rešitve in našla nekaj odličnih, ki jih bom preizkusila tudi sama. Upam, da jim dokažem nasprotno …

Počasi bom ponovno začela z objavami. Nekatere projekte, ki sledijo v naslednjih mesecih, sva že uspešno izpeljala pred rojstvom sina, drugi pa naju letos še čakajo. Kljub polnim rokam dela že komaj čakam, da spet namenim kakšno uro tu in tam blogu. In prosim ne zamerite, če bo sedaj več projektov bolj otroške narave :)

Lep pozdrav do naslednjič,

Tadeja

Delimo ideje:

4 komentarji