Dekoracija

Darilni magneti za knjižni klub

To nedeljo je potekal naš klub Jane Austen in za vse pridne bralke sem pripravila manjše pozornosti v obliki darilnih magnetov in sporočilc. Ujele smo lep sončen dan in ga preživele ob čudoviti brunarici nad Horjulom. Tokrat smo predebatirale Prevzetnost in pristranost, čaka pa nas še 5 romantičnih zgodb iz 18. stoletja.

Vsaka od nas je ustvarjalka, zato sem želela podariti nekaj uporabnega, kreativnega in osebnega. Za vsa nadaljnja srečanja sem pripravila manjše kartončke, ki jih bomo s pomočjo posebnih magnetov lahko pritrdile na hladilnik ali magnetno tablo in tako pravočasno prebrale knjige in se še naprej veselile vseh srečanj.

kartice za Jane Austin klub

Kartončke sem pripravila s pomočjo tiskalnika. Na vsak A4 format šeleshamer papirja sem natisnila 4 sporočila in jih nato s pomočjo ravnila in Olfa noža razrezala na enake dimenzije. Več kartončkov sem povezala skupaj s tanjšim trakom šeleshamer papirja, preko njega pa sem potegnila rdeč lepilni trak z belimi pikami. Na sredini sem prilepila silhueto Jane Austin, ki sem jo natisnila na samolepilne pisarniške etikete (Avery Zweckform).

magnetki za Jane Austin klub

Izbrala sem magnete s premerom 2 cm. Nekatere med njimi sem oblepila z okrasnim lepilnim trakom, druge pa sem oblepila z manjšimi silhuetami avtorice (tudi te sem natisnila s pomočjo računalnika in tiskalnika).

Magnete z različnimi motivi sem zavila v prosojen rdeč papir in zavezala. Komplete sem zložila v manjši steklen kozarec. Za zunanjost kozarca sem uporabila isti vzorec kot za kartončke. Oblepila sem ga z rdečim lepilnim trakom in silhueto pisateljice na sprednjem delu.

darilo za jane austen kljub

To je preprost in cenovno zelo ugoden način, da pripravite male pozornosti za večje skupine. S pomočjo samolepilnih etiket lahko natisnete in nalepite na magnete kakršnekoli motive, tudi slike vaših najbližjih.

Ob tej priložnosti vas vabim ogledu dveh blogov: EKO mARTina in Čarobni vrt. Bloga nastajata pod ustvarjalnimi rokami Martine in Mance – tudi bralke kluba Jane Austin.

Lep pozdrav do naslednjič,

Tadeja

Delimo ideje: