VZORCI ZA NATIS

Na tem mestu si lahko brezplačno natisnete nekatere predloge in vzorce objavljenih projektov. Vzorcev ne prilagajamo (zato so tudi brezplačni). Če želite ustvariti vzorce po svoji meri lahko vedno pošljete svoja vprašanja na info@preprostoinlepo.si.

Etikete za začimbe

Obrazec za natis etiket za začimbe vsebuje 27 najbolj pogostih začimb. Etikete so prilagojene nalepkam Zweckform 3479. Sami napisi začimb se nahajajo na sredini, tako lahko nalepke tudi obrežete in prilagodite velikost.

nalepke za začimbeEtikete za začimbe (PDF, 15 kb)

Predloge za recepte

Predloge lahko natisnete v petih različnih barvah ali pa izberete le barvo, ki vam najbolj ugaja. V tem primeru za natis v opcijah tiskanja izberete določeno stran.

predloge za receptePredloga za recepte (PDF, 39 kb)

Predloga za nakupovalni seznam

Nakupovalni seznam tvorijo kategorije izdelkov, ki vam lahko olajšajo iskanje artiklov po trgovskih oddelkih. Osebno hranim nakupovalni seznam kar na notranji strani vrat moje kuhinjske shrambe. Nakupovalni seznam je ustvarjen v 5 različnih barvah.

Nakupovalni seznam

Predloga za nakupovalni seznam (PDF, 83 kb)

Vodenje mesečnih prilivov in izdatkov

Z vodenjem mesečnih stroškov lahko resnično spoznamo svoje potrošne navade. Seveda se nekaterih zavedamo tudi brez tega, a začasno shranjevanje računov in vodenje evidence mesečnih prilivov in izdatkov pokažejo pravo sliko. Več o tem lahko preberete  v objavi Vodenje mesečnih prilivov in izdatkov .

Obrazec za vodenje mesečnih prilivov in izdatkov vsebuje evidenco mesečnih stroškov po 8 kategorijah (hrana, nega, obleka, avto, prosti čas, zavarovanje, dom in družina, drugo), stroške pa lahko zavajamo tudi ločeno kot redne in izredne.

mesečni stroški primerVodenje mesečnih prilivov in izdatkov (PDF, 26,7 kb)

Obrazec za načrtovanje letnih prilivov in izdatkov vsebuje letni razpored načrtovanih rednih in izrednih prilivov in stroškov po mesecih. V ta obrazec vnašamo tiste stroške in prilive, ki jih lahko planiramo v naprej (plača, najemnina ali kredit za stanovanje, trajniki,…).

načrtovanje mesečnih stroškov primerNačrtovanje letnih prilivov in stroškov (PDF, 17,7 kb)

 Letni planer po meri

Novo leto velikokrat začnemo z izpolnjevanjem standardnih letnih planerjev in koledarjev. Letos sem se odločila, da bom oblikovala planer, ki mi bo pisan na kožo.  Pripravila sem 5 različnih obrazcev in se odločila, da jih delim tudi z vami. Več o uporabnosti obrazcev lahko najdete v objavi Letni planer po meri.

Ne pozabi na A4 imgNe pozabi na … A4  (PDF, 17,1 KB)

Rojstni dnevi A4 imgRojstni dnevi A4 (PDF, 22,1 KB)

dnevni template A4 imgDanes bom … A4 (PDF, 11,5 KB)

tedenski koledar A4 imgTedenski koledar A4 (PDF, 12,9 KB)

tel imenik A4 imgImenik A4 (PDF, 30,6 KB)

Delimo ideje: