Preprosto, lepo in družabno

Kot večina sem tudi jaz prvomajske praznike preživela v manjšem brezdelju. Morda ste opazili, da v preteklem tednu nisem objavila novega projekta, modrih namigov ali manjših shranjevalnih trikov. To ne pomeni, da časa nisem posvetila tudi spletni strani. Prav nasprotno. Ukvarjala sem se z nekaterimi programerskimi ovirami spletnega sveta in včeraj spletno stran nadgradila z aplikacijami za deljenje idej in mnenj.

Od sedaj lahko objave komentirate kar na preprostoinlepo.si. Obrazec za vaša mnenja, predloge in vprašanja se nahaja pod posamično objavo. Objave lahko tudi neposredno delite na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter in Pinterest, ali posredujete svojim prijateljem in znancem kar preko e-pošte.

družbena omrežja
Priznam, da je bilo potrebno kar nekaj časa, da sem izvedla tudi te korake. Priprava prispevkov o organizacijskih in ustvarjalnih podvigih so najlepši del bloga, malo manj pa mi ležijo nekatere tehnične zadeve posodabljanja in nadgrajevanja same spletne strani.

Preprostoinlepo.si postaja mesto pozitivnih idej in deljenja mnenj. Vse obiskovalce pozivam k nesovražnemu govoru. Vsak neprimeren komentar bo odstranjen. Preprostoinlepo.si je dobronamerno in srečno spletno mesto, kjer ni prostora za negativnost , nestrpnost in žaljivost do drugih.

Hvaležna sem za čas, ki ga namenite prebiranju objav . Obojestranska komunikacija je vedno bila del moje vizije za to spletno stran, zato vas vabim h komentiranju in deljenju mnenj.